Pehmeät kanaherkut

Ainesosat:

4kpl kananmunaa

400-500g broilerin jauhelihaa

200g maksaa

1dl maizenaa tai perunajauhoja

Valmistus:

Sekoita kaikki ainekset isolla haarukalla, vatkaimella tai tehosekoittimella.

Lisää tarvittaessa tilkka vettä ja sekoita sileäksi massaksi. Levitä uunipellille tasaisesti.

Paista uunissa 150 asteessa 45 minuuttia.

Anna jäähtyä ja kuutioi terävällä veitsellä tai leikkaa saksilla.

Herkut säilyvät jääkaapissa 3-4 päivää.

Voit antaa ”pannarin” kuivua hiukan uunin jälkilämmössä, tai kuivata kuutiot 50 asteen lämmössä jolloin säilyvyys paranee.

Voit myös kokeilla jauhelihan sijaan hienoksi jauhettua tonnikalaa vedessä, tai ripottele päälle juustoraastetta.

Resepti kirjasta; Malin Ekblom, Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla